keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Valmisteluvaiheen kuuleminen 19.12.2013-24.1.2014

Asemakaavan vireille tulosta ja aineistojen nähtävillä olosta ilmoitetaan lehtikuulutuksella Hämeen Sanomissa ja kaupungin ilmoitustaululla.
Naapureille lähetetään tiedotteet postitse asemakaavan vireille tulosta, kaavaluonnoksen ja –ehdotuksen nähtävillä olosta.

Kaavaluonnoksesta pyydetään palautetta, eli kommentteja ja lausuntoja viranomaisilta ja verkostojen haltijoilta.

Kaavaehdotus asetetaan julkisesti nähtäville 30 päivän ajaksi. Ja tästä järjestetään yleisötilaisuus, joka on siis avoin kaikille. Siellä voimme yhdessä pohtia esille tulevia ehdotuksia. Yleisötilaisuus kaavaluonnoksesta järjestetään maanantaina 13 tammikuuta klo.18.00 Wetterin auditoriossa, Wetterhoffinkatu 2, 1.kerros.
 
Hämeenlinnan kaupungin sivuilta löydät lisätietoja, karttoja, tehdyt luontoselvitykset jne.
Tässä linkki:
 
 
 
 
 
 


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, olisin halunnut kysyä että onko luontoselvityksistä ilmennyt jotain, mikä estäisi tätä hankettanne? Ajattelin, kun ollaan niin luonnonsuojelualueella..?
Tupu

Anonyymi kirjoitti...

Päivää!Kysymykseni kuuluu,saavatko ulkopaikkakuntalaiset ostaa näitä kyseisiä mökkejä? Vai onko se perinteinen siirtolapuutarha,jolloin sallitaan vain paikkakuntalaisia?

Sofia

Unknown kirjoitti...

Heippa Tupu,
Kiitos kysymyksestäsi! Ei ole onneksi selvinnyt mitään sellaista mikä estäisi hankkeemme toteutumista. Mökit tulee alueelle mikä on peltoa tällä hetkellä, joten siellä ei ole juurikaan luontoarvoja.

Unknown kirjoitti...

Hei Sofia,
Näitä mökkejä saa ostaa ihan kaikki, ei ole siis pelkästään Hämeenlinnalaisille.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! vaikuttaako hanke alueen virkistyskäyttöön?

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Jos kaikki menee ns. mallikkaasti, milloin valmistuvat ensimmäiset mökit? Ja ovatko ne jo varattuja kaikki?

Unknown kirjoitti...

Virkistyskäyttöön hankkeemme ei toki vaikuta muuten kuin positiivisesti :-)
Ennakkovarauksia on parisen kymmentä tällä hetkellä, ei siis kaikki vielä varattuja. Parhaimpia paikkoja kyllä alustavasti varaillaan parhaillaan. Kaavan valmistumisesta sen verran, että se pitäisi olla ensi kesänä valmis. Sen jälkeen päästään " oikeisiin töihin". Seuraamalla blogia pysytte parhaiten ajan tasalla missä mennään.
Ja saa laittaa kysymyksiä milloin vaan, mielelläni vastaan niihin.
Ihanaa Joulua kaikille!