torstai 21. maaliskuuta 2013

Minkälainen siirtolapuutarha mökki?

Heippa taas kaikille!

Kyselyjä on tullut kiitettävästi meille tästä Rosegarden siirtolapuutarha asiasta. Hienoa!
Esimerkiksi kysymyksiä siitä,että minkälaisia mökkejä niistä tulee?
No niinpä... pohja on valettu ja on peitteen alla kuivumassa tuolla tehtaan puolella..viikon päästä pitäisi olla kuiva. Olli sanoi, että ei siinä nyt ole paljoakaan kuvattavaa vielä..eli en sitten tänään marssinut tehtaan puolelle kameran kanssa. Haluaisitteko nähdä pohjapiirrustuksia? :-)

Ja mitä se moderni mökki sitten nyt oikein tarkoittaa?  No, me yritetään saada sinne jotain muutakin ekologista kuin kompostit. Ja eiköhän niihin lattialämmityskin tule ja kiva kamiina tietenkin, jolla saa kylmemmälläkin ilmalla mökin nopeasti lämpimäksi tai muuten vain tunnelmaa luomaan.

Niin ja ihan virallista asiaa itse hankkeesta voi katsoa tietenkin Hämeenlinnan kaupungin sivuilta, ja sieltä esityslistat ja hakusanaksi siirtolapuutarha, niin saa aika paljon irti mitä ehdotuksia on hyväksytty.  Eiköhän ensi viikolla julkisteta virallinen päätöskin. Huomiseen!

Tässä on linkki esityslistalle:
http://ktweb.hameenlinna.fi/

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kuinka paljon mökkejä yhteensä tulee? Pohjapiirustus olisi kiva nähdä!

Ekologisuudesta sen verran, että mökithän voisi varustaa työnantajani ekobageilla, joiden avulla voi kierrättää kaiken muun paitsi biojätteen, lasin ja ongelmajätteeen. Bageissa on valmiiksi postimaksu maksettu Kuusakoskelle lajitteluun ja kierrätykseen :)

Hieno juttu tämä hanke; niin teille kuin kaikille tuleville mökkien omistajillekin!

Unknown kirjoitti...

Hei! Kiitos sinulle Kata mielenkiinnostasi ja vinkistäsi koskien ekopusseja. Nämä oli mulle ihan uusi juttu.Onko itselläsi siis käytössä sellaiset kotona tai mahdollisesti mökillänne? Kuulostaa kätevältä ainakin,joten ilman muuta otamme harkintaan ekopussit.
Moderneja mökkejä tulee n.50-60 kpl ja laitan pohjapiirrustuksen piakkoin nähtäväksi oikein mielellään.