tiistai 23. huhtikuuta 2013

Kävelyllä Joutsenlammella ja ulkoilumajan läheisyydessä





 
Olin viime sunnuntaina tutustumassa tulevaan siirtolapuutarha alueeseen  kävellen
kameran kera. Oli niin kaunis aurinkoinen päivä. Kävelinkin ensin joutsenlammen ympäri ihastellen kauniita sinivuokkoja, seuraten sorsapariskuntaa lammen jäällä ja kuunnellen lintujen keväistä sirkutusta.
Aivan mahtava paikka sunnuntai-iltapäivän viettoon!






Kävelin toki ulkoilumajallekin asti ja metsän poikki golfkentälle ja takaisin kävelin ulkoilureittiä pitkin, jossa vajaa pari viikkoa sitten oli vielä hiihtolatu!



 
Siihen peltoaukeallehan modernit siirtolapuutarhamökit sitten tulevat.
Puro joka solisee pellon poikki on kiva lisä tähän alueelle.
Toivottavasti sitä voidaan leventää ja kaunistaa tulevaisuudessa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania maisemia! Tahtoo tuonne!

Anonyymi kirjoitti...

Todella kaunista seutua. Tuleeko mökkejä paljon ja tuleeko alueelle yhteistä ulkotilaa, kenttää tms ja vaikkapa lippusalkoa?
Siirtolapuutarhamökit on niin käteviä kaupunkilaiselle viherpeukalolle. Alueet on kauttaaltaan niin vehreitä ja hyvin hoidettuja, ainakin Herttoniemessä ja Itäkeskuksessa. Minkäköhän näköinen tästä alueesta tulee? Onko millaisia hahmotelmia?
T. Tilhi

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä idea! Upeeta saada siirtolapuutarhatoimintaa myös Hämeenlinnaan!

Unknown kirjoitti...

Alue on kuvauksellisen kaunista, onhan siellä kuvattu ainakin Uuno Turhapuron elokuvaa :-) Moderneja Mökkejä tulee 50-60 kpl ja jonkinlaiset yhteiset tilat kyllä yhteisrakennuksen yhteyteen, mutta ei sinne kenttää tule. Lippusalko on hieno idea!Kiitos siitä! Alueelle saamme toivottavasti apua sen suunnitteluun puutarha-alan oppilaitoksen oppilailta ja paljon ruusuja ainakin on suunnitteilla.